Message

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ 20/9 Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 39 ανδρών της Ο.Υ.Κ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ΤΑ Ο.Υ.Κ
ΕΝΩ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΑΥΡΙΟ..!!!

Στη χώρα του παραλόγου της μίζας και των φυγόστρατων πολιτικών, στη χώρα  που πιθανόν σε μερικές μέρες να ζητήσει από τους άνδρες των επίλεκτων μονάδων της να απελευθερώσουν το Καστελόριζο, 39 ΟΥΚάδες δικάζονται... ! ! ! ! ! ! ! ! !

Αν πρέπει να δικαστούν, σε τέτοιες εποχές αχαλίνωτης ατιμωρησίας των πολιτικών και των πάσης φύσεως μιζαδόρων, θα πρέπει ειδικά αυτοί που θα πέσουν πρώτοι στη φωτιά, να δικαστούν από λαϊκό δικαστήριο.

Εγώ ψηφίζω αθώοι!!!!!!!!
Εσείς;


Μετά από μηνυτήρια αναφορά του «Παρατηρητηρίου του Ελσίνσκι» οδηγούνται στις 20 Σεπτεμβρίου 39 άνδρες της Ο.Υ.Κ. στο Ναυτοδικείο, για ρατσιστικά συνθήματα που ειπώθηκαν ή μάλλον τραγουδήθηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα φέτος.

Στη μήνυση που υπέβαλε το «Παρατηρητήριο» αναγράφεται: «Πρόκειται για πράξεις που κυρίως προσβάλλουν την ανθρωπιά μας, καταπατούν κάθε δικαίωμα των μεταναστών και εκθέτουν την χώρα ανεπανόρθωτα» ! ! ! 

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζει επίσης ότι «ο ελληνικός στρατός χρησιμοποιεί μία ρητορική μίσους».

Ο εκπρόσωπος του «Παρατηρητηρίου» υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής ως εκπρόσωπος των εθνικών ομάδων που προσβάλλονταν από τα συνθήματα αυτά (Σκοπιανοί, Αλβανοί και Τούρκοι).





Αντιγραφή κειμένων από το liako.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗς ΕΛΛΑΣ!