Message

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα για την ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ σήμερα!

Πρεμιέρα σήμερα για την προαιρετική (για την ώρα) "Εθνική Φοροκάρτα"!


Η νέα φοροκάρτα - ακολουθεί ανάλυση δική μας

Η Φοροκάρτα σαν αντικείμενο είναι ή κορυφή ενός "παγόβουνου" ή οποία θα μπορεί να συνδέει ηλεκτρονικά όλες μας τις αγορές (καταναλωτική κίνηση) με μια βάση δεδομένων ώστε αυτόματα και online η εφορία να μπορεί να υπολογίζει το ΦΠΑ και τις δαπάνες μας ως καταναλωτές αλλά και την ταμειακή και φορολογική εικόνα των επιχειρήσεων που συναλλασσόμαστε.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Υπάρχουν όμως και δεύτερες σκέψεις αλλά και συσχετίσεις με σκοτεινά σχέδια υποδούλωσης της ανθρωπότητας!

Για την ώρα η κάρτα θα είναι προαιρετική, θα διανέμεται -προσωποποιημένα- από τις τράπεζες και στον αντίποδα για αυτούς που δεν θα την επιλέξουν, προβάλει το τέρας της γραφειοκρατίας ενισχυμένο όσο γίνεται καλύτερα (δηλ. χειρότερα) για όσους τολμήσουν να μην την αποδεχθούν...

"Αλίμονο" δηλαδή σε όσους θα πάνε του χρόνου ή του παραχρόνου να κάνουν φορολογική δήλωση!

Η απάντησή μας είναι γνωστή και σταθερή εδώ και χρόνια... ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ! ! !

Και οι πιο αδαείς έχουν πλέον καταλάβει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Ακολουθεί το σφράγισμα της Αποκαλύψεως για το οποίο όλοι γνωρίζετε, όλοι έχουμε πει πολλά! Δεν δεχόμαστε δεν διαφημίζουμε, δεν το συνιστούμε, δεν το συζητάμε καν! Τελεία και παύλα .-

Ο αριθμός 766 (εδώ είναι τα ωραία)
Υπάρχει όμως κάτι πάνω σε αυτή την κάρτα , για να πούμε και εμείς "τα δικά μας", που μας κάνει λίγο παραπάνω εντύπωση παρατηρώντας την φωτογραφία. Αυτό, είναι ο αριθμός 766 στο τέλος του  πρώτου μέρους του κωδικού αριθμού του χρήστη πάνω στην κάρτα.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μας, ότι όλες οι κάρτες θα λήγουν σε 766 στο πρώτο μέρος, τότε έχουμε να πούμε πολλά στο μέλλον μαζί σας!

Ποιό λοιπόν το παράξενο με αυτόν τον αριθμό;

Θα μου πείτε ότι μοιάζει με τον άλλον τον τρισκατάρατο αριθμό, τον αριθμό του θηρίου το 666.

Ναί, δίκιο έχετε! Πώς όμως προήλθε αυτός ο αριθμός (666);

Όλοι γνωρίζουμε ότι το 666 αναφέρεται στην Αποκάλυψη, βιβλίο της Καινής Διαθήκης, ως ο αριθμός που ανήκει στο "θηρίο" με τον οποίον θα σφραγίσει ο Αντίχριστος τους ανθρώπους. Και όποιος δεν έχει το σφράγισμα, δεν θα μπορεί να πουλά ή να αγοράζει τίποτα!

Συγκεκριμένα όμως ο αριθμός, αναφέρεται στο βιβλίο γραμμένος με το σύστημα που αριθμούσαν οι Έλληνες και όχι ολογράφως ή με το "αραβικό" σύστημα γραφής των αριθμών, αυτό δηλαδή που γράφουμε τους αριθμούς εμείς σήμερα (666).

Στην Αποκάλυψη δηλαδή, ο αριθμός του θηρίου είναι γραμμένος ως χξς' (Χι Ξί Στίγμα) και όχι 666. (Χριστός Ξένος Σταυρού - έλεγε ένας γέροντας σε Αγιορείτικο μοναστήρι πρίν 10 και πλεόν χρόνια)

Το 666 το δώσαμε εμείς, (κάποιοι αμερικανοί Χριστιανοί ερευνητές πριν 2-3 δεκαετίες αν θυμάμαι καλά) -αυθαίρετα- μετατρέποντας τον αριθμό χξς' στο σημερινό παγκόσμιο "αραβικό" σύστημα γραφής αριθμών.


Ως Αφυπνιστές, θα μας επιτρέψετε να βάλουμε την παραπάνω λέξη σε εισαγωγικά γιατί διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τον γεωγραφικό προσδιορισμό "αραβικό" και να επανέλθουμε κάποια άλλη στιγμή στο θέμα.

Ναί λοιπόν το χξς' είναι το 666 αν λάβουμε υπόψην το σημερινό Ελληνικό αλφάβητο των 24 γράμματων και όχι το παλαιότερο (Αιολικό) υπερπλήρες αλφάβητο των 28 γραμμάτων. (Ναι-Ναι υπάρχει και τέτοιο!!!) Ποιά είναι όμως τα γράμματα που αφαιρέθηκαν;

Σύμφωνα λοιπόν με ιστορικά στοιχεία, περί το 450 π.Χ έγινε απαλοιφή των παρακάτω γραμμάτων για να σχηματιστεί το Ιωνικό Αλφάβητο, δηλαδή το σημερινό ελληνικό. Προσωπικά, δεν γνωρίζουμε τους λόγους του κουτσουρέματος!

Τα γράμματα λοιπόν που χάθηκαν είναι: το Στίγμα ή Δίγαμμα (ς') ή (F), το Κόππα (Q), το Τζιάθε (J), το Σαμπί (ϡ)

Αν τώρα πάμε να κάνουμε τις κατάλληλες αναγωγές στο Αραβικό από το 28γράμματο αλφάβητο, θα προκύψει ο αριθμός 766 στη θέση του 666!!! Είπατε τίποτα; Τα ωραία τώρα αρχίζουν θα πούμε εμείς!

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η Αποκάλυψη γράφτηκε στα ελληνικά, όπως γνωρίζετε, από τον Απόστολο και Ευαγγελιστή Ιωάννη τον θεολόγο εν εξορία στην ιστορική νήσο της Πάτμου κατά το έτος 96 μ.Χ. Τον καιρό εκείνο ήταν όμως σε ισχύ το σημερινό ελληνικό αλφάβητο και όχι το πανάρχαιο 28γράμματο.

Άρα ο τυπωμένος αριθμός 766 είναι ο αριθμός του θηρίου;

Ίσως να είναι και οι δύο (766 - 666) γιατί ο πραγματικός είναι ο χξς' και απλά επέλεξαν αυτή την φορά μια άλλη κωδικοποίηση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να δείτε και τα παρακάτω βίντεο για να κατανοήσετε καλύτερα που τελικά οδηγεί αυτή η ιστορία με τις κάρτες, τους γραμμωτούς κώδικες και τα τσιπάκια...









3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν γράφεις ένα άρθρο να είσαι περισσότερο ψαγμένος. Άλλα τόσα ξέρεις τόσα γράφεις.

Ιδού το 666

Στην Παλαιά Διαθήκη , επί Σολομώντος , η Εθνική Εβραϊκή φορολογία για τα υποτελή έθνη ήταν 666 τάλαντα χρυσού ( Β΄ Παραλειπομένων ,κεφ. Θ΄ 13 και Γ ΄ Βασιλ. Ι ΄ 14 , γραμμένα εδώ και 3.000 χρόνια ) . Ο αριθμός λοιπόν δεν είναι τυχαίος ,είναι ιερός για τους Εβραίους και τον επαναφέρουν σήμερα πλαγίως , για να υποτάξουν οικονομικά τα άλλα έθνη …

afypnistis είπε...

Δεν ξέρουμε αν αυτό αποτελεί πραγματική απόδειξη για τον αριθμό - Αυτό που λεμε με λίγα λόγι απαραπάνω είναι ότι και το 766 μπορεί να θεωρηθεί αριθμός του θηρίου.

Κατι αντιστοιχο δηλαδή με τις διάφορες κωδικοποιήσεις των Barcode...

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα γραφόμενα για τον ελληνικό τρόπο αρίθμησης. Στο γυμνάσιο (νομίζω) μαθαίναμε ότι α = 1, [...] s (στ) = 6, ι = 10 [...], Κόππα = 90, Σαμπί = 900. Με βάση αυτή την αντιστοίχηση λοιπόν
--> χ' = 600
--> ξ' = 60
--> στ' = 6

και ο χ'ξ'στ' = 666.