Message

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!


Σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται σιγά-σιγά στο φώς, οι γνωστοί μας οικονομικοί λαμπτήρες για τους οποίους έγινε και γίνεται μεγάλος θόρυβος καθιέρωσης, κάθε άλλο παρά φιλικοί προς τον άνθρωπο μπορεί να αποδειχθούν διότι η υπερβολική ακτινοβολία στο μπλέ φάσμα φωτός που παρουσιάζουν μπορεί να προκαλέσει γρήγορα καρκίνο αφού εξασθενεί την ικανότητα κάθε οργανισμού και ιδιαίτερα βρεφών και ηλικιωμένων να αντιμετωπίσουν νοσογόνους παράγοντες.
μπορείτε να διαβάσετε
όλο το βιβλίο εδώ
καθώς και να δείτε και άλλες
σχετικές πληροφορίες 


Ένας εκ των αμέτρητων κινδύνων και ο μέγιστος εξ αυτών είναι η κατάρρευση τής μόνης ασπίδας που διαθέτουμε απέναντι στη ραδιενεργή ακτινοβολία. Αυτή η ασπίδα είναι η φυσιολογική έκκριση μελατονίνης τη νύχτα, η οποία δεν συμβαίνει όταν η επίφυση που την εκκρίνει παίρνει εντολή με το ξεκίνημα τής νύχτας από τους λαμπτήρες “οικονομίας”

“Ε τι κάνεις! Σταμάτα να λειτουργείς σαν να είναι νύχτα! Εκεί έξω είναι ημέρα!” (είναι σαν να λέει ο οργανισμός)

Η μελατονίνη μας σώζει επειδή όταν εκκρίνεται:…

Διαβάστε περοσσότερα επιλέγοντας τον σύνδεσμο εδώ και θα μεταφερθείτε σε μια περιληπτική παρουσίαση του βιβλίου του κ. Χρήστου Μουσουλιώτη που κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα εδώ και 2-3 χρόνια.

Να αναφέρουμε ότι στην Βρετανία και το Ισραήλ το θέμα έχει πάρει διαστάσεις ενώ υπάρχουν και οι γνωστές "τάσεις" για αποσιώπηση όπως και στις περισσότερες χώρες!

Επίσης να αναφέρουμε την μεγάλη τοξική μόλυνση που επιφέρουν στο περιβάλλον αν δεν ανακυκλωθούν!!!

Κλείνοντας να θυμίσουμε ξανά τις "πλάκες της Georgia" και την πρώτη εντολή που αναγράφεται σε αυτές για μείωση του παγκόσμιου πλυθησμού στα 500 εκατομύρια που σίγουρα δεν θα ήθελαν να καταφέρουν μόνο πολεμικές τακτικές στα υπ' όψιν...

1 σχόλιο:

paralis dimi είπε...

ΠΟΛΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ.