Message

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΠΡΑΒΔΑ - Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ

ΣΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Πολοί πίστευαν ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ιαπωνίας θα βελτιωθούν σημαντικά μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι. Ωστόσο, οι δύο χώρες εξακολουθούν να ανταλλάσσουν βολές για το άλλο θέμα τους, τα νησιά Kuril.

Πρόσφατα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ έδωσε μια σκληρή απάντηση στις νέες δηλώσεις Ιάπωνα αξιωματούχου.

Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στη Μόσχα Masaharu Kono δήλωσε ότι η εθνική τραγωδία στην Ιαπωνία δεν θα ασκήσει οποιαδήποτε επιρροή στην επίλυση της εδαφικής διαφοράς μεταξύ της Ρωσίας και της Ιαπωνίας για τα νησιά Kuril. 

Την Τρίτη 15/3, η Μόσχα έδωσε μια σκληρή απάντηση δια στόματος του υπουργού εξωτερικών της Ρωσίας Σ. Λαβρόφ. Δήλωσε για άλλη μια φορά ότι η επίσκεψη του στα νησιά Kuril ήταν αποκλειστικά εσωτερική υπόθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

«Όσο για την επίσκεψη των νησιών, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας και μόνο εσωτερική υπόθεση. Εμείς δεν θα το συζητήσουμε μαζί με κανέναν", δήλωσε σε συνέντευξή του στο NHK της Ιαπωνίας. Επιπλέον, προστέθηκε από τον Λαβρόφ, οτι η Ρωσία δεν θα ακολουθήσει τις συστάσεις κανενός ως προς το ποιες περιοχές της Ρωσίας θα επισκέπτεται ο Ρώσος πρόεδρος.

Δήλωσε επίσης με νόημα, ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα προστατεύσει την εδαφική της ακεραιότητα, με κάθε οπλικό σύστημα που διαθέτει. Ενώ ο Ρώσος πρόεδρος Μεντβέντεφ ζήτησε τον εκ νέου επανεξοπλισμού του18ου τμήματος πυροβολικού για να λάβει ως απάντηση από την Ιαπωνική πλευρά ότι οι ενέργειες αυτές θεωρούνται βαθύτατα λυπηρές...

Σχόλιο...
Με τους μετασεισμούς μέχρι και 6 ρίχτερ να αγγίζουν και να απειλούν να ξυπνήσουν το ηφαίστιο Φούτζι Γιάμα και με τη χώρα τους πνιγμένη στη ραδιενέργεια και το τσουνάμι, οι Ιάπωνες δεν ξέχασαν να απειλήσουν και πάλι τη Ρωσία, ενώ η Ρωσία δεν ξέχασε να τους θυμίσει ότι έχει πολλά οπλικά συστήματα. Δείτε προηγούμενο άρθρο μας εδώ για να πάρετε μια ιδέα για το τι "άλλα" όπλα μπορεί να υπάρχουν.

Οι υπόνοιες ότι ο σεισμός ήταν τεχνητός και ρωσικής προέλευσης φαίνεται σιγά σιγά να επιβεβαιώνονται.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι, πρόσφατα Ρώσοι επιστήμονες προειδοποίησαν για μεγάλο σεισμό στην δυτική πλευρά των ΗΠΑ τις επόμενες μέρες/περίοδο...


Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον επικείμενο σεισμό στις ΗΠΑ


Τα χειρότερα έρχονται....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γνωριζω εκ πειρας οτι οι Ιαπωνες ειναι αλλαζονικος λαος,ισχυρογνωμονας και αιμοχαρης, και το χειροτερο απο ολα μαχονται τον Χριστιανισμο.
Για να μην μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες θα τους δωσω μια συμβουλη την οποια αντεγραψα απο καποιο αλλο πολυ σοβαρο κατα τη γνωμη μου ατομο:Αγαπητοι μου Ιαπωνεζοι καθηστε στα αυγα σας και μην παιζετε με την φωτια που λεγεται Ρωσια γιατι θα σας κλαινε και οι ρεγγες!