Message

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Χιλιάδες Έλληνες εμβολιάστηκαν εν αγνοία τους κατά της Νέας Γρίπης Η1Ν1!

Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει και το είχαμε σχολιάσει πριν ένα χρόνο, οι φαρμακοβιομήχανοι βρήκαν ένα καταπληκτικό τρόπο να πουλήσουν τα απεχθή εμβόλια τους: εντάσσοντας τα στα εποχικά εμβόλια…

Έτσι παρά τη γενναία αντίσταση ειδικά στο εμβόλιο της γρίπης Η1Ν1, ένα χρόνο μετά και εν αγνοία τους, οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν δηλώσει κατηγοριματικά αντίθετοι με το εμβόλιο αυτό, πιθανόν και να το έλαβαν εάν η αντίσταση τους δεν υπήρξε και γενική απέναντι σε όλα τα εμβόλια, αφού αυτό το ίδιο χρησιμοποιήθηκε σαν εποχικό…

Παράλληλα οι διαφημίσεις υπέρ των εμβολιασμών γενικά στην τηλεόραση, του τύπου λέμε “ναι” στο εμβόλιο” έχουν μπει στην καθημερινή ροή των προγραμμάτων… γεγονός που δείχνει πως χτυπάνε υπογείως τις συνειδήσεις…. σε σημείο που μέχρι και μικρά παιδιά αναρωτιούνται “καλά αυτοί δεν διαβάζουν? δεν γνωρίζουν πόσο βλαβερά είναι τα εμβόλια?”…

Στο Amynias διαβάζουμε:
Και όμως εμβολιάστηκαν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κατα της Νέας Γρίππης Η1Ν1 ! Υπουλα σκοτεινά και μεθοδικά η Νέα Τάξη κατάφερε τελικά σε μεγάλο βαθμό αυτό που την προηγούμενη χρονιά απέτυχε να εφαρμόσει μετά τις αποκαλύψεις για τη επικινδυνότητα του εμβολίου κατά της γρίππης των “χοίρων” και την παγκόσμια κατακραυγή.

Φέτος πιό πονηροί και προετοιμασμένοι δεν άφησα άλλη επιλογή.
Υπουλα σατανικά και μεθοδικά εγκλώβισαν τον κόσμο,δημιούργησαν ΕΝΑ εμβόλιο για την γρίππη εποχική και νέα….Και δεν είπαν τίποτε.Και χιλιάδες χιλιάδων Έλληνες απο βρέφη και μικρά παιδιά μέχρι ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένοι έγιναν τα νέα πειραματόζωα της Νέας Τάξης.Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

Που να μείνει χρόνος για ενημέρωση,το μνημόνιο τα κατάπιε όλα και ο Έλληνας ζαλισμένος δεν ασχολήται με σχεδόν τίποτε άλλο.Και τώρα μήνες μετά τον μαζικό εμβολιασμό μεγάλου τμήματος του πληθυσμού και ενώ ξεκίνησαν και πάλι τα κρούσματα καθώς και τα θύματα της νέας γρίππης να αυξάνουν έσκασε η αλήθεια για τους ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες που ήδη εμβολιάστηκαν:

Ο Παθολόγος – Λοιμοξιολόγος κ.Παναγιώτης Κολλάρας ως καλεσμένος στο μεσημεριανό δελτίο Ειδήσεων της ΕΤ-3 της 7/2/2011 για να μιλήσει για την έξαρση των κρουσμάτων και θυμάτων της νέας γρίππης,είπε: 


όσοι εχουν κάνει το εποχικό εμβόλιο απο τον Οκτώβριο είναι ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ και για τον ιό της Νέας Γρίππης Η1Ν1 καθώς δεν υπάρχει ξεχωριστό εμβόλιο φέτος αλλά ενσωματώθηκε στο εποχιακό “! 


Kάλεσε δε και τους υπόλοιπους Έλληνες να εμβολιαστούν γρήγορα να προλάβουν την έξαρση της επιδημίας…

Μιλάμε δηλαδή για την μέγιστη εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού που τελικά εν αγνοία του έκανε το νέο εμβόλιο κατα χιλιάδες αφού κανένας δεν τον ενημέρωσε πρίν…ως εποχικό!

Προσοχή λοιπόν όσοι σταθήκατε τυχεροί και δεν εμβολιαστήκατε ως τώρα,διότι κατευθυνόμενα τα Μ.Μ.Ε. θα σπείρουν τον πανικό όπως την προηγούμενη χρονιά ώστε να κάνουν το νέο εμβόλιο όσοι περισσότεροι γίνεται ως εποχικό δήθεν και ακίνδυνο. Μην τους εμπιστεύεστε είναι επικίδυνοι και απατεώνες. ΠΡΟΣΟΧΗ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: