Message

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τρικυμία στην Μεσόγειο! - Τι μέλλει γενέσθαι ;


Mέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 "πρέπει" να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο και οι πολύ αισιόδοξοι στο στρατόπεδο της νέας τάξης, προβλέπουν ακόμη και ανατροπή του Αχμαντινετζάντ στο Ιράν.

Μόλις εγκαθιδρυθεί ασφαλές περιβάλλον στην Μεσόγειο, μέσα στο καλοκαίρι και με συνοπτικές διαδικασίες θα ψηφιστεί το "σύνταγμα οικονομικής διακυβέρνησης" σε σύνοδο που θα γίνει στην κορυφαία πνευματική πόλη της Μεσογείου που θα ορισθεί και ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ της ένωσης.


Η πόλη αυτή είναι το πνευματικό κέντρο που είναι αποδεκτό από τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες του κόσμου, και είναι φυσικά τα ΙΕΡΟΣΌΛΥΜΑ. 

Αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα του Ισραήλ.

Στη σύνοδο αυτή θα ολοκληρωθεί και η ένωση της "Βορειοαμερικανικής Ένωσης" (Καναδάς-ΗΠΑ-Μεξικό) με την "Μεσογειακή 'Ενωση", παρουσία όλων των ηγετών του ΟΗΕ 


(σ.σΑ: Θα πούμε αναλυτικά σε επόμενο άρθρο μας τι ακριβώς είναι αυτές οι ενώσεις, αλλά με λίγα λόγια ξεχάστε την Αμερική και την Ευρωπαϊκή ένωση όπως τις ξέρετε σήμερα).

Εκεί θα ανεγερθεί και ο ναός λατρείας του ενός "αποδεκτού" Θεού, για να σφραγισθεί η συμφωνία των λαών!

Σε τρεις μέρες σχεδιάζεται να γίνει η ανέγερσή του, για να δείξει ο νέος οικονομικός οργανισμός τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητές του, βάσει των οποίων θα λύσει όλα τα προβλήματα του κόσμου (σ.σΑ: δείτε σχετικά βίντεο για τις πλωτές πόλεις όπου επιδεικνύεται η τεχνολογία αυτή)

Αυτός θα είναι ο τρίτος ναός του Σολομώντος μέσα στον οποίο θα ορισθεί και ο "πρόεδρος αυξημένων αρμοδιοτήτων" της ένωσης αυτής.

Aυτό είναι το σχέδιο που θέλουν να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012.

Το αν θα κατορθώσουν να εφαρμόσουν αυτά που σχεδίασαν, όπως τα σχεδίασαν,  θα το δούμε!


Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: