Message

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Από το Αίγιο ξεκίνησε η αντίσταση!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Αίγιο, τον τόπο όπου γεννήθηκε το ’21, ξεκίνησε η αντίσταση κατά της Νέας Τάξης. Για πρώτη φορά επιτέλους ακούσθηκε: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

Ζωντάνεμα ιστορικών στιγμών έζησε το Αίγιο, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, όταν

ένας τουλάχιστον αντιπρόσωπος από κάθε οικογένεια της ιστορικής αυτής πόλης, παραβρέθηκε στη συγκέντρωση κατά της κάρτας του πολίτη και κατά των σχεδίων των νεοταξιτών για εκποίηση του εθνοχώρου μας και αποσάθρωση του κοινωνικού μας ιστού.

Στην πλημμυρισμένη αίθουσα της Φιλαρμονικής της Πόλης αλλά ακόμη και έξω στον δρόμο, από πάνω από 600 κατοίκους, ακούσθηκε επιτέλους για πρώτη φορά πανελλαδικά, μαζί με την  μόνο σαφή άρνηση να «παραλάβει το Αίγιο την χαφιεδόκαρτα του πολίτη» και το σύνθημα: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

Το ιστορικό Αίγιο, που ήδη προχωρά πια στην οργάνωση των κατοίκων του, με σαφή στόχο να στείλει καθαρό μήνυμα αντίστασης στους νεοταξίτες και στην κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο παρέα με τους διεθνείς τοκογλύφους, δείχνει να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ιστορική πορεία αυτού του τόπου.  Πως στα χώματα δηλαδή αυτά της Πελοποννήσου, γεννήθηκε και θα ξαναγεννηθεί η λευτεριά. Χωρίς πολύχρωμες σημαιούλες, συντεχνίες, φαντασμένα αριστεροδέξια μανιφέστα κλπ φρούτα της σύγχυσης που ακόμη καλλιεργούνται εντέχνως στο «μεγάλο, παρασιτικό, υδροκέφαλο και παρακμιακό κράτος των Βορείων Προαστίων» των Αθηνών.


Με μοναδικό σύμβολο την ελληνική σημαία και μοναδικό στόχο να ξαναχτίσουμε από τα θεμέλια την Ελλάδα που ονειρεύτηκαν οι αρχιμάστορες πρόγονοί μας και πρέπει να είναι φιλόξενο σπίτι των παιδιών μας.

Στο ιστορικό Αίγιο, το νερό της αντίστασης μπήκε στο αυλάκι. Καλούνται τώρα να ακολουθήσουν, όλες εκείνες οι πηγές που πότισαν με ελπίδα τον λαό μας, σε όλες τις δύσκολες και σκοτεινές στιγμές της δύστυχης Πατρίδας μας. Καλούνται τώρα να δώσουν παρόν, η Ρούμελη, η Κρήτη, η Μάνη, η Μακεδονία, η Θράκη, ολάκερη η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται.


Έλληνες Πατριώτες: Το Αίγιο ανασκουμπώθηκε, έβγαλε από τα σεντούκια τα ιστορικά λάβαρα της αντίστασης και έστειλε το μήνυμά του.

Ούτε αριστερά ούτε δεξιά: Πατριωτικά.

Για να πάρουν επιτέλους τα όνειρα του ποιητή μας εκδίκηση.



Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626                                   
www.pamet.grpametopo@gmail.com                                                         
Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: