Message

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τα σχέδια της Bilderberg και του Bill Gates για βίαιη μείωση του πληθυσμού

Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, καταβάλλει προσπάθειες, εδώ και χρόνια, προκειμένου να δημιουργήσει για τον εαυτό του, την εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου που διαθέτει τα δισεκατομμύρια του ιδρύματος (γέμισε ο κόσμος με ιδρύματα και ΜΚΟ) ‘Bill & Melinda Gates’, για την αντιμετώπιση ασθενειών, την επίλυση της έλλειψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.

O Iδρυτής της Microsoft δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο της TED, (Φεβρουάριος 2010) μια οργάνωση η οποία επιχορηγείται από έναν από τους μεγαλύτερους ρυπαίνοντες με τοξικά απόβλητα τον πλανήτη, ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού -αλλιώς γνωστή ως ευγονική - για την επίλυση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και τη μείωση των εκπομπών CO2.


Στην ομιλία του με τίτλο «Καινοτομία στο μηδέν» αναφέροντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθεί σε 9 δισεκατομμύρια, ο Gates είπε, "Αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγείας που σχετίζονται με την αναπαραγωγή (έκτρωση), θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό κατά ίσως 10 ή 15 τοις εκατό."



 Λέει επί λέξει: "The world today has 6.8 billion people. That's heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent!" [μιλάει για περίπου 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους ]

Πως η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και τα εμβόλια που υποτίθεται σώζουν ζωές, θα οδηγήσουν σε.. μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι σχήμα οξύμωρο, εκτός αν ο Gates αναφέρεται σε εμβόλια που στειρώνουν τους ανθρώπους, το οποίο είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος που προτείνεται στο βιβλίο του σύμβουλου του Λευκού Οίκου John P. Holdren, Ecoscience (1977) , το οποίο απαιτεί ένα δικτατορικό "πλανητικό σύστημα" για την εφαρμογή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω των κάθε λογής τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της στείρωσης.

Δεν αποτελεί κάτι νέο ο ζήλος με τον οποίο μέλη της λέσχης έχουν υποστηρίξει τις δρακόντειες πολιτικές του ελέγχου πληθυσμών στις δημόσιες ομιλίες και τις γραφές τους. Πράγματι, η οικογένεια Rockefeller χρηματοδότησε την έρευνα ευγονικής στη Γερμανία μέσω των ιδρυμάτων kaiser-Wilhelm στο Βερολίνο και το Μόναχο. Το ίδρυμα Rockefeller εγκωμίασε τον Χίτλερ για το πρόγραμμα στειρώσεων στη ναζιστική Γερμανία. Ο Δαβίδ Rockefeller συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση Bilderberg το 1954 και είναι τώρα ο προϊστάμενος της «οργανωτικής επιτροπής» Bilderberg.

Ένα κοινό πρόγραμμα εμβολιασμού οργάνωση-Rockefeller παγκόσμιας υγείας ενάντια στον τέτανο στη Νικαράγουα, το GatesCO2-d250px Μεξικό και τις Φιλιππίνες ήταν στις αρχές του 1990 στην πραγματικότητα μια συγκεκαλυμμένη δοκιμή στη χρησιμοποίηση των εμβολίων για να αποβάλει ιατρικά τα μωρά των γυναικών.

Μετά την παρουσίαση μιας εξίσωσης από τον Γκέητς, στο εν λόγω συνέδριο, που περιλαμβάνει τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη και τις εκπομπές CO2, ο Gates είπε, "Πιθανόν ένας από αυτούς τους αριθμούς πρόκειται να φτάσει πολύ κοντά στο μηδέν." Τί εννοούσε;

Παρακολουθείστε το βίντεο που αναφέρεται στην Λέσχη Bilderberg και στα σχέδια για μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού της γης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: