Message

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται για τον πλανήτη μας μία νέα περίοδος ψυχρού κλίματος

Σύμφωνα με άρθρο της Πράβδα, που λαμβάνει υπόψη τις αναλύσεις και τις μετρήσεις μετεωρολόγων, γεωφυσικών, κλιματολόγων και άλλων καθηγητών πανεπιστημίου,
καθώς και την ανάλυση και μελέτη του Αμερικανού αναλυτή Terrence Aym, έρχεται για τον πλανήτη μας μία νέα περίοδος ψυχρού κλίματος, αφού η δραστηριότητα του ήλιου, όσον αφορά την εκπομπή θερμικής ενέργειας πέφτει.

Εννοείται ότι τα παραμύθια που ισχυρίζονται ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται για να συλλέγουν ….μερικά λαμόγια  πράσινους φόρους, δεν ισχύουν ούτε κατ’ ελάχιστο.

Από το 2007 η μέση θερμοκρασία της Γης πέφτει και βέβαια μη φανταστείτε ότι θα έπρεπε να βλέπουμε να βρέχει παγάκια, αλλά σίγουρα δεν ισχύει και το ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και θα λιώσουν όλοι οι πάγοι και τέτοιες ασυναρτησίες με τις οποίες μας παραμυθιάζουν για χρόνια τώρα.

Μαγείρεψαν μάλιστα κάτι στοιχεία με κάποιες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και έβαλαν μπροστά τη ΝΑΣΑ, όπως την είχαν βάλει και στην περίπτωση της προπαγανδιστικής προώθησης του DNA με το δηλητήριο αρσενικό και μας παραμύθιασαν ότι δήθεν το 2010 ήταν η πιο ζεστή χρονιά όλων των εποχών.

Το μόνο αίτιο αλλαγής του κλίματος είναι η θερμική ενέργεια που στέλνει ο ήλιος στη Γη και όχι τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα, τα γελάδια και τα μωρά των ανθρώπων. Γιατί κι αυτό μας το είπανε τα λαμόγια, προτείνοντας μάλιστα να μπει φόρος διοξειδίου του άνθρακος σε κάθε μωρό που γεννιέται!!!

Οι κομπλεξικοί, μίζεροι και ανίκανοι, ανώμαλοι μισάνθρωποι, μέχρι και σ΄αυτό το σημείο έφτασαν. Να πουν δηλαδή ότι τα μωρά φταίνε για την υπερθέρμανση του πλανήτη, που στην πραγματικότητα ψύχεται και ζήτησαν ετήσιο φόρο για κάθε μωρό που κάνει μία οικογένεια.

Δηλητηριάζουν το μυαλό των παιδιών μας και εμάς μας δουλεύουν και μας παίρνουν εν ψυχρώ φόρους για κάτι ανύπαρκτο, όπως η δήθεν αύξηση του δήθεν επικίνδυνου διοξειδίου του άνθρακα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: