Message

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΟΝΙΔΗ - ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ * * *


Στo βίντεο που ακολουθεί, ακούστε την συγκλονιστική συνέντευξη του Σταμάτη Γονίδη στον Λιακόπουλο στο liako radio.

Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας! Παρακολουθείστε την οπωσδήποτε...

(βάλτε τη να παίζει στο background και συνεχίστε...)

Μιλάει για την κατάσταση στην Λιβύη, για τα παγκόσμια λαμόγια, για τα σχέδια της μυστικής ελίτ, για τις πύλες για τους δήθεν εξωγήινους, για την Ατζέντα 21, για τα άμεσα σχέδιά του και άλλα θέματα εκπλήξεις....

(σ.σΑ: ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΣΤΑΜΑΤΗ, ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!)





ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ
Ο Σταμάτης Γονίδης γεννήθηκε στην Κύθνο των Δυτικών Κυκλάδων και είναι τραγουδιστής. Σε νεαρή ηλικία αποφασίζει να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Έπειτα από μερικά χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μουσική.Ξεκινάει απο την επαρχία και συγκεκριμένα απο τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα πριν 27 χρόνια ,γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής μέσα της δεκαετίας του 80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις που τον καθιερώνουν ως ένα απο τα πρώτα ονόματα στη νύχτα,τη δεκαετία του 90 κάθε δίσκος γίνεται χρυσός και πλατίνα με αγαπημένα τραγούδια αφιερωμένα στον έρωτα και την αγάπη γραμμένα απο τον ίδιο μέσα απο τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί,το 2007 παραμένει στην πρώτη κατηγορία των λαικών τραγουδιστών και συνεχίζει να γράφει τραγούδια και σε άλλους καλλιτέχνες.


Δισκογραφία
1986 - Προηγείσαι έρωτά μου
1988 - Εσύ που δηλώνεις γυναίκα μου
1989 - Θα με χρειαστείς
1990 - Είμαι εγώ που σε παίρνω τηλέφωνο
1991 - Μόνος σε διπλό κρεβάτι
1991 - Πρώτο τραπέζι LIVE στις Αμπάρες
1992 - Απο μικρός στη θάλασσα
1992 - Αμοιβαία τα αισθήματα
1992 - Από μικρός στη θάλασσα
1992 - Τα σουξέ μου
1992 - Ενδιαφέρομαι για σένα
1993 - Νησιώτικα - Αγάπες του Αιγαίου
1993 - Εσένα θέλω μόνο
1994 - Γιατί κλαις
1994 - Σε δυο κόσμους
1995 - Τα 15 καλύτερα
1995 - Μια βραδιά στο Posidonio LIVE
1995 - Απωθημένα
1996 - Τα χορευτικά
1996 - Από 'δω και πέρα
1997 - Απάντησέ μου
1998 - Μη φύγεις σου λέω
1999 - Αγάπη παράξενη
2000 - Gonidis
2000 - Για θυμήσου - Όλες οι επιτυχίες (2CDs)
2000 - Αν είστε μόνοι
2000 - Με πειράζει
2001 - Έτσι
2002 - Μια αγάπη δεν τελειώνει - Επιτυχίες
2002 - Σκέψη μου
2003 - Ζητάς πολλά
2004 - Έχω πετάξει μαζί σου
2005 - Έχω πετάξει μαζί σου (re-edition)
2005 - ΟΛΑ LIVE
2006 - Μαζί σου - Μεγάλες επιτυχίες (2 CDs)
2006 - Στιγμές που μου πήρες
2007 - Βιώματα
2007 - Όλα σ'αγαπάνε - οι καλύτερες μπαλάντες
2007 - Πορτραίτα - Οι μεγάλες επιτυχίες
2007 - Σου χρειάζεται
2008 - Προσδοκώ Ανάστασιν
2008 - Οι μεγάλες επιτυχίες (2 CDs)
2008 - Γυρνάω εκεί
2009 - Ροκάδες feat. Master Tempo (CD-Single)
2009 - Πιο μαζί από ποτέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: