Message

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ (απο το liako.gr)

Ο Μουμπάρακ δεν υπακούει πλέον στα αφεντικά του, μη πιστεύοντας ότι θέλουν να τον αντικαταστήσουν. Μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους όλων των μεγάλων πόλεων.

Η παγκόσμια ελίτ που θέλει να διαχειριστεί τον παγκόσμιο πλούτο, αποφάσισε να
αντικαταστήσει τους τελευταίους μονάρχες, με "δημοκρατικές κυβερνήσεις", που εύκολα θα αποτύχουν και τότε  όλος ο αραβικός κόσμος πακέτο θα παραδοθεί στην σωτηρία της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης που εννοείται θα "σώσει" και εμάς τους Δυτικούς από τους δικούς μας αποτυχημένους πολιτικούς.



Πολλοί έπεσαν στην λούμπα της δήθεν αυθόρμητης ξαφνικής εξέγερσης των καταπιεσμένων Αράβων, που ξαφνικά ξύπνησαν λέει και ξαφνικά εξεγέρθηκαν σε όλη την Αφρική και σε λίγο και στην Ιορδανία (όπου ήδη άρχισαν) και τη Συρία (θα το δούμε σε λίγο).

Δεν θέλουν οι πολλοί να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν στην εποχή μας αυθόρμητες κινήσεις πολιτών. Οι αυθόρμητοι πολίτες καταλήγουν ή να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα ή στα δικαστήρια για την "παραβατική " τους συμπεριφορά.

Ότι συμβαίνει είναι ελεγχόμενο, αλλιώς δεν συμβαίνει. Χωνέψτε το!!!

Υπάρχει όμως και εκείνος ο "υπαλληλάκος της KGB" που δεν τους κάθεται, που δεν τους ακούει. Ναι έτσι τον απεκάλεσαν παγκόσμια, για  να τον ρίξουνε λέει στα μάτια των λαών, νομίζεις και ο κόσμος δεν κατάλαβε ότι ο "κοντός" θα τους την κάνει τη δουλειά.

Και έχουνε ρε παιδί μου τα υπαλληλάκια της νέας τάξης να ασχολούνται και μ΄ εμάς τους επικίνδυνους. Τους τρελούς. Τους απρόβλεπτους. Τους ανυπότακτους. Τους αχάριστους. Που ενώ συμβιώναμε αρμονικά ως γνήσιοι τουρκόσποροι με τους Οθωμανούς ξεσηκωθήκαμε κι επαναστατήσαμε.

Κι έχεις κι εκείνη τη Μπουμπουλίνα που επειδή την παράτησε ο "γκόμενός" της ο πασάς μπήκε η αχάριστη στην επανάσταση για τη λευτεριά του γένους των Ελλήνων που "δεν υπήρχε".
Κι έχεις και κείνον τον Κολοκοτρώνη, τον αχάριστο, που απολάμβανε τη σχέση του με τον αρραβωνιαστικό του τον τουρκοφάγο, να ξεσηκώνεται και να επαναστατεί.

Και φτάσαμε στο σήμερα που "ανακαλύψανε" οι μεγάλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια. Και αφού δεν τα βγάζανε τόσο καιρό, ετοιμάζονται τώρα να τα παραδώσουν σύμφωνα με το νόμο της νέας τάξης στην παγκόσμια αρχή που θα  ελέγχει όλους τους φυσικούς πόρους  για το καλό του κλίματος του πλανήτη.

Και ενώ ο πλανήτης θα σωθεί από την υπερθέρμανση. Και θα γλυτώσουν οι φώκιες, οι φάλαινες, οι πολικές αρκούδες και όλα τα παιδάκια του κόσμου, που δεν θα πνιγούν στα νερά των πάγων που δεν θα λιώσουν εξ αιτίας των εικοσιπέντε τρισεκατομμυρίων δολαρίων  των πράσινων φόρων που ρουφάνε μαζί με το αίμα των λαών για να σώσουν τον...πλανήτη, εμείς οι αχάριστοι διαμαρτυρόμαστε.

Ενώ αυτοί όλοι θυσιάζονται  ετοιμάζοντας νυχθημερόν την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.

Αυτοί  μας ψεκάζουν ξοδεύοντας ένα τρις δολάρια ετησίως για τους ψεκασμούς, ώστε να μην υπερθερμανθεί κι άλλο ο ψυχόμενος πλανήτης κι εμείς οι αχάριστοι διαμαρτυρόμαστε για τα chemtrails.
Αυτοί εμβολιάζουν δεκάδες εκατομμύρια παιδάκια κάθε χρόνο με υδράργυρο, ξοδεύοντας ακόμη ένα τρις δολάρια κι εμείς οι αχάριστοι δεν αναγνωρίζουμε την προσφορά τους.

Αυτοί ξοδεύουν ένα τρις δολάρια για τις υπηρεσίες των ρουφιάνων παρακολούθησης και της αστυνόμευσης των λαών κάθε χρόνο, για να είμαστε ασφαλείς από τους παραβατικούς πολίτες κι εμείς οι αχάριστοι διαμαρτυρόμαστε.

Αυτοί ξοδεύουν τουλάχιστον ένα τρις δολάρια το χρόνο για παρακολουθήσεις για να χτυπηθούν οι κακοί τρομοκράτες. Και εμείς οι αχάριστοι ούτε μ΄αυτό είμαστε ευχαριστημένοι.

Αυτοί ξοδεύουν τουλάχιστον 13 τρις δολάρια το χρόνο για να μας δανείζουν αυτά που μας παίρνουν με ληστρικά επιτόκια, γι να έχουμε λεφτά να τους πληρώσουμε τους νέους τόκους κι εμείς οι αχάριστοι διαμαρτυρόμαστε.

Αυτοί ξοδεύουν ακόμη ένα τρις δολάρια για την έρευνα για να βγούν τα σωστά μεταλλαγμένα τρόφιμα και οι κρεατόμαζες και τα άλευρα χωρίς βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, ώστε μέσα σε δέκα το πολύ χρόνια να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κατα τρία δις πολίτες, για να μην κινδυνεύει ο πλανήτης  κι εμείς οι αχάριστοι  διαμαρτυρόμαστε.

Αυτοί βάζουν από την τσέπη τους  και το υστέρημά τους και μας δανείζουν 5 τρις δολάρια για την αγορά οπλικών συστημάτων όλων των στρατών του κόσμου, για να αλληλοεξοντωνόμαστε πιο αποτελεσματικά κι εμείς οι αχάριστοι διαμαρτυρόμαστε.

Αυτοί ξοδεύουν ακόμα 2 τρις δολάρια το χρόνο για να λειτουργούν όλες οι επιδοτούμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις των πολύ μεγάλων επιστημόνων σε όλο τον κόσμο, ώστε να βγαίνουνε σωστά βιβλία και ντοκυμαντέρ για τα παιδιά μας,  για να μαθαίνουνε σωστά την ιστορία τους οι λαοί και  για  να προστατεύονται τα μυρμηγκάκια και οι φώκιες και τα λουλουδάκια και το γρασίδι και οι πολικές αρκούδες και τα δικαιώματα των μειονοτήτων και των "ευπαθών" ομάδων όπως ήταν ο Κολοκοτρώνης με τον αρραβωνιαστικό του. Κι εμείς οι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ  συνεχίζουμε να διαμαρτυρόμαστε.

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΥΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ!!!

Κάντε πρόσθεση…
Όλα τα παραπάνω χρήματα είναι τα 25 τρις δολάρια που μαζεύουν από τους λαούς με τους πράσινους φόρους για να σωθεί δήθεν ο πλανήτης από την δήθεν υπερθέρμανση.

Καλημέρα σας
Λιακόπουλος Δημοσθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια: