Message

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Tώρα πια ξέρουμε όλη την "ιστορική αλήθεια"...

από το www.liako.gr





Αφού εδώ και χρόνια μας λένε ότι η αρχαία Ελλάς ήταν "πορνοστάσιο";;;. Αφού μας είπανε ξανά και ξανά με μεγάλες "χρηματοδοτούμενες", άραγε από πού (;),  μελέτες "μεγάλων ερευνητικών κέντρων!!!" ότι οι τριακόσιοι του Λεωνίδα πολέμησαν  γεναία γιατί ο καθένας πολεμούσε για τη σωτηρία του εραστή του που πολεμούσε κι αυτός, τρελά ερωτευμένος όντας, δίπλα του.

Αφού φέρανε μεγάλους ομοφυλόφιλους επιστήμονες από το εξωτερικό, για  να μας κάνουν διαλέξεις και να αποδείξουν ότι ο Αλέξανδρος ήταν μέγας επαναστάτης gay, σαν τον πατέρα του τον Φίλιππο.

Αφού μας είπανε ότι οι Αθηναίοι στο Μαραθώνα πολέμησαν για τα "πολιτικά τους δικαιώματα" και την ειρήνη, αλλά και για τους εραστές τους που περίμεναν στην Αθήνα.

Αφού μας είπαν ότι ο αναμορφωτής του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ο Σωκράτης ήταν ομοφυλόφιλος και παιδεραστής.

Αφού μας είπαν ότι ο όρος ΕΛΛΑΣ και ο όρος ΕΛΛΗΝ  ουδέποτε υπήρξαν.

Αφού μας είπαν ότι εμείς σήμερα δεν έχουμε σχέση με με τους κατοίκους της αρχαίας Ελλάδας.

Αφού μας είπαν ότι οι Σκοπιανοί είναι οι αρχαίοι Μακεδόνες,

Αφού μας είπαν ότι καταγόμαστε από την Τανζανία.

Αφού μας είπαν ότι οι Βυζαντινοί ήτανε Αλβανοί , Σκοπιανοί, Βούλγαροι, Ιταλοί, Σέρβοι,   Βόσνιοι, Κροάτες, Ισπανοί, Αιγύπτιοι, αλλά ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

Αφού μας είπαν ότι το 1821 πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδος Αλβανοί, Σέρβοι, Σκοπιανοί, αλλά ποτέ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί Έλληνες δεν υπάρχουν.

Αφού μας είπανε όλα όσα έλεγε ο μισέλληνας Φαλμεράϋερ, ήρθε η ώρα να μάθουμε και την υπόλοιπη ιστορική αλήθεια.

Μας είπανε λοιπόν ότι ο Κολοκοτρώνης, που μας είχανε διδάξει ότι Αλβανός,  ήτανε  μέγας gay, με τον εραστή του να πολεμάει στο ίδιο μετερίζι.

Μας είπανε ότι περνούσαμε καλά με τους Τούρκους, πράγμα λογικό, αφού είμασταν όλοι τουρκόσποροι.

Μετά από όλα αυτά, μία μεγάλη αποκάλυψη μένει να γίνει. Ότι gay ήτανε και ο Χριστός.

Απλά αναρωτιέμαι, που είναι όλοι αυτοί που είχανε ξεσηκωθεί με το βιβλίο της ιστορίας της 6ης Δημοτικού; Ξεθύμανε η Ελλάδα από μέσα τους; Τους πίεσε τόσο πολύ το ΔΝΤ που έχασαν αυτό το γλυκύ και ευγενές συναίσθημα της φιλοπατρίας;

Έλληνές μου, σκέφτομαι και λέω

Ως πότε παλικάρια,
θα ζούμε στα στενά,
μονάχοι σα λιοντάρια,
στες ράχες στα βουνά;

Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

Σπηλιές να κατοικούμε, να βλέπουμε κλαδιά,
να φεύγωμ' απ' τον κόσμο, για την πικρή σκλαβιά;

Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

Να χάνωμεν αδέλφια, πατρίδα και γονείς,
τους φίλους, τα παιδιά μας, κι όλους τους συγγενείς;

Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

Και οι σύγχρονες σπηλιές είναι σπηλιές πνευματικού σκότους. Αν εμείς οι παλιότεροι αισθανόμαστε έτσι, τα παιδιά μας δεν θα προλάβουν να αισθανθούν τίποτε, γιατί ακούν μόνο ότι λένε όλοι αυτοί, οι "μεγάλοι επιστήμονες", σε όλη τη Γη, που δεν πήρανε τις θέσεις τους τζάμπα.

Υπάρχει το αντίτιμο!

Όπως και όλοι οι πολιτικοί, σε όλο τον κόσμο, για να κρατήσουνε τις θέσεις τους, υπάρχει το αντίτιμο.

Αναρωτιέμαι, πόσο κοστίζει η συνείδηση, ενός ανθρώπου; Πόσο κοστίζει η δυνατότητα να σκορπάς φαρμάκι και να μπορείς να κοιμάσαι το βράδυ;

Μου είπανε, πάνε χρόνια τώρα, ότι είμαι πολύ και βαθιά νυχτωμένος. Ότι "δεν μπόρεσα ακόμη να βρώ κι εγώ ένα αντίτιμο".

Κάνουν λάθος, γιατί όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, δεν έχουν γευθεί ποτέ το πύρωμα της ψυχής που δίνει αυτό που λέγεται Ελλάδα.

Κάνουν λάθος, γιατί δεν ένοιωσαν ποτέ την ανάπαυση την αγαλίαση  και την αποφόρτιση που δίνει Εκείνος που λέει "έλθετε προς Με πάντες οι κοπιόντες και πεφορτισμένοι καγώ αναπαύσω υμάς".

Δεν ένοιωσαν τίποτε από αυτά!

Και δυστυχισμένοι γυρεύουνε κι άλλο αντίτιμο και σκορπάνε κι άλλο φαρμάκι κι άλλο ψέμα, το ένα μετά το άλλο και  δυστυχείς μέσα στην ανούσια καθημερινότητά τους σέρνονται σε ανήλιαγα μονοπάτια στον κόσμο της σιωπής.

Όσο για μας τους γραφικούς και τους αλαφροίσκιωτους, απλά περιμένουμε. Περιμένουμε και υπομένουμε να μπουρλοτιάσει αυτό που τρέμουν οι φέροντες το αντίτιμο.

Γιαυτό και με λύσσα αγωνίζονται να εξαφανίσουν τα ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ του. Και με όλα αυτά πλέον που η προπαγάνδα έχει πει, καθίσταται σαφές ότι η γλώσσα, η θρησκεία και η ιστορία μας, είναι τα συστατικά του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΎ ΜΙΓΜΑΤΟΣ.

Αν τα έχετε, φυλάξτε τα καλά μέσα στην καρδιά σας, γιατί εκεί είναι ο τόπος που δεν μπορούνε να τα βρουν, γι αυτό και έχουνε σκυλιάσει!

Γιατί απλούστατα δεν βρήκανε αντίτιμο για το ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ.

Καλημέρα
Λιακόπουλος Δημοσθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια: