Message

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΤΙΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΡΩΣΙΑ!

Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα άρχισαν να εμφανίζονται στον ουρανό της Ρωσίας, πάνω από την πόλη Elista, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Καλμουκίας, (Νότια Ρωσία), τον Δεκέμβριο του 2010.



Ο πρώην επικεφαλής της δημοκρατίας,  ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικά συναντηθεί και επικοινωνήσει με εξωγήινα όντα, που ήταν ντυμένα με κίτρινο χρώμα, κάτι σαν διαστημικές στολές.
Μάλιστα, προέτρεψε τους πάντες να μην ντρέπονται να μιλήσουν για τους εξωγήινους στο κοινό.

Τον Δεκέμβριο του 2010, εκατοντάδες κάτοικοι της Elista είδαν ΑΤΙΑ να εμφανίζονται στον ουρανό, πάνω από τα κεφάλια τους, κάθε δέκα μέρες, όπως έγραψε η Nezavisimaya Gazeta.
Η πιο πρόσφατη εμφάνισή τους, πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου: αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν δύο ομόκεντρους κύκλους στον ουρανό. Ο εσωτερικός κύκλος περιστρεφόταν με τη φορά του ρολογιού, ενώ ο εξωτερικός περιστρεφόταν αριστερόστροφα. Άλλοι κατάφεραν να δουν ένα τρίγωνο αντικείμενο, με ακτίνες φωτός.

Οι δύο θεάσεις UFO, βιντεοσκοπήθηκαν, με τα σχετικά πλάνα να προβάλλονται και στην τοπική τηλεόραση.
Δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι θα μπορούσε να είναι ατμοσφαιρικά φαινόμενα, αλλά υποσχέθηκαν να ερευνήσουν το περιστατικό.

Πολλοί κάτοικοι της Elista αντιμετωπίζουν το φαινόμενο, με μεγάλη σοβαρότητα. Ο πρώην επικεφαλής της δημοκρατίας, ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Kirsan Ilyumzhinov, δήλωσε ότι δεν ήταν έκπληξη, που τα UFO που εμφανίστηκαν, πάνω από την πόλη.

Τέτοια γεγονότα, θα συνεχίσουν, όπως είπε, να εμφανίζονται όχι μόνο στην Καλμουκία, αλλά και σε άλλες περιοχές της.

"Εμφανίζονται κοντά στη Μόσχα, πάνω από τη Μόσχα, και σε πολλές άλλες περιοχές. Έγγραφα της NASA σημειώνουν πάνω από 4.000 θεάσεις ΑΤΙΑ κάθε χρόνο", δήλωσε ο Ilyumzhinov.

Δεν υπάρχουν σχόλια: