Message

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στα περισσότερα μέρη του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και στη νότια Ελλάδα, αλλά κυρίως στις ΗΠΑ από όπου ξεκίνησε και το παραμύθι της δήθεν υπερθέρμανσης και της ξηρασίας και του λιωσίματος των πάγων. Μέχρι και στους λεγόμενους τροπικούς παραδείσους στη Φλόριντα  έχει κακοκαιρία.



Είναι σαν να τους τιμωρεί ο ...καιρός για την απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη πάνω στην οποία βασίστηκαν και άρχισαν τους πράσινους φόρους των 25 περίπου τρις δολαρίων ετησίως, τους οποίους πληρώνουν οι λαοί άδικα και κάποιοι τους μαζεύουν για να προωθήσουν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα σε όλες τις χώρες του κόσμου και κυρίως για να αυξήσουν το χρέος της κάθε χώρας.

Θυμίζουμε ότι οι λεγόμενοι πράσινοι φόροι μαζεύονται για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη και οι εκπομπές του αερίου του διοξειδίου του άνθρακα, που δήθεν φταίει για την υπερθέρμανση που όμως δεν υπάρχει.

Το πως θα σταματήσει η υπερθέρμανση επειδή οι εταιρείες του Αλ Γκόρ και της παρέας του μαζεύουν τα λεφτά του κοσμάκη ένας ....Αλ Γκορ και βεβαίως τα αφεντικά του ξέρουν.


Μέσα στα πλαίσια των πράσινων φόρων εντάσσεται και το ενεργειακό πιστοποιητικό των κτιρίων που στην πρώτη του σελίδα και στο κάτω μέρος γράφει ξεκάθαρα ότι ελέγχεται η συνολική εκπομπή του ακινήτου σε  "Διοξειδιο του άνθρακα" που θεωρείται λέει πολύ ένοχο για την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη.

από το Liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: